Desserts

Lämmin camembert rosmariinihunajan kera

Intro
Rosmariinihunaja maistuu myös hyvältä esim. vuohenjuuston kanssa.
6 annosta
Président Bio Camembert

Normandialainen luomumaidosta valmistettu Camembert, jonka mieto maku syvenee ja muuttuu kermaisemmaksi juuston kypsyessä.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

1/2 dl hunajaa

1 oksa vastahienonnettua rosmariinia

1 camembert-juusto

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Laita hunaja ja rosmariini pieneen kattilaan ja lämmitä, kunnes hunaja sulaa. Poista juustosta paperi ja laita juusto uuninkestävään vuokaan. Paista juustoa uunissa n. 10 min. ajan. Ota juusto uunista ja leikkaa keskelle reikä. Lirauta päälle hunaja ja tarjoile heti.

VINKKI: Rosmariinihunaja maistuu myös erinomaiselta esim. vuohenjuuston kanssa.