Plat principal

Lämpimät brie-chorizovoileivät

Intro
Brie-juusto antaa chorizovoileivälle herkullista makua
4 annosta
Président Brie kiilapala

Klassinen briejuusto ohuella valkohomekerroksella. Juusto leikataan lohkoiksi kolmen kilon brietahkoista, minkä ansiosta juusto on erityisen kermaista.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

8 leipäviipaletta, esim. vaaleaa hapanleipää

2 rkl dijonsinappia

1 rkl majoneesia

125 g Président Brie -juustoa

16 chorizoviipaletta

rapeaa salaattia ja mausteyrttejä

suolaa ja pippuria

1 rkl oliiviöljyä

1 tl valkoviinietikkaa

1 pieni salottisipuli hienonnettuna

Voitele leipäviipaleet majoneesilla ja sinapilla, laita muutama brie- ja chorizoviipale päälle ja paahda uunissa 200 asteessa. Pidä leipiä koko ajan silmällä, jotta ne eivät kuivu. Marinoi salaatti mausteyrteillä, suolalla, pippurilla, öljyllä, etikalla ja salottisipulilla. Lisää salaattia kahden leipäviipaleen väliin ja kiinnitä leivät tarvittaessa hammastikulla.