Plat principal

Mansikkaleipä brie-juuston kera

Intro
Mansikoiden happamuus sopii täydellisesti yhteen kermaisen brien kanssa tässä kauniin kesäisessä leivässä.
6 kpl
Président Brie kiilapala

Klassinen briejuusto ohuella valkohomekerroksella. Juusto leikataan lohkoiksi kolmen kilon brietahkoista, minkä ansiosta juusto on erityisen kermaista.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

200 g mansikoita

50 g nuorta pinaattia tai nuoria salaatinlehtiä

6 viipaletta hapanleipää

Voita

Vastajauhettua pippuria

300 g Président brie-juustoa

Huuhtele mansikat ja poista niistä kannat. Viipaloi. Huuhtele pinaatti ja linkoa kuivaksi. Voitele leipä ja laita sitten pinaattia ja mansikoita puolelle leipäviipaleista. Mausta pippurilla ja laita toinen leipäviipale päälle. Leikkaa keskeltä kahtia. Tarjoile brie-juuston kera.

VINKKI: Mansikkaleivän voi valmistaa ruisleivästä hapanleivän sijaan.