Desserts

Rapeat voitaikinapaketit saksanpähkinäisen Président Rondelé -juuston ja omenan kera

Intro
Helppo ja maukas jälkiruoka aterian päätteeksi
4 annosta
Président Rondelé vuohenjuusto

Hieno ja mieto, 100 % vuohenmaidosta valmistettu juusto

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

150 g saksanpähkinäistä Président Rondelé -juustoa

150 g Galbani ricotta -juustoa

1 omena

1 tl akaasiahunajaa

1 kananmuna

1 levy voitaikinaa (200 g)

2 kananmuna

15 g saksanpähkinöitä

Tomusokeria

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

Sekoita Rondelé, ricotta, omenakuutiot, hunaja ja kananmunat keskenään kulhossa kiinteäksi massaksi.

Kaulitse voitaikina ja nostele siitä neljä 15—17 cm suuruista ympyrää. Ympyränmuotoiset taikinat voidellaan vatkatulla kananmunalla. Levitä täyte ympyröiden keskelle ja taita reunoista. Taita ympyrät keskeltä. Painele taikinan reunat kiinni haarukalla. Jokainen paketti voidellaan vatkatulla kananmunalla. Ripottele päälle hienonnettua saksanpähkinää ja hiukan tomusokeria.

Laita paketit leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle uuniin ja paista 15—20 min, kunnes ne ovat kullanruskeita, rapeita ja kypsiä.

Ota taikinapaketit ulos uunista ja tarjoile viinimarjahillon tai kuivista hedelmistä tehdyn kompotin kera.