L’accompagnement
Appelsiinilla ja mintulla maustetut paahdetut paprikat
4 punaista paprikaa
2 rkl oliiviöljyä
merisuolaa ja pippuria
2 rkl omenaviinietikkaa
1 tl akaasiahunajaa
2 luomuappelsiinia
10–15 mintunlehteä
Kastikkeeseen: 2 rkl oliiviöljyä
Hiero paprikoihin hieman oliiviöljyä ja suolaa, laita paprikat uunivuokaan ja paista 200 asteessa 15 minuuttia. Kääntele paprikoita muutaman kerran paistamisen aikana. Ota paprikat uunista (niiden tulee olla hieman mustia), laita ne heti pakastepussiin ja sulje pussi. Kun paprikat ovat vetäytyneet noin 10 minuuttia pussissa, kuoret on helppo irrottaa. Irrota kuoret ja siemenkodat paprikoista hedelmäveitsellä. Vatkaa öljy, etikka, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi. Lisää appelsiinin raastettu kuori, kahden appelsiinin mehu ja lopuksi hienonnettu minttu. Suikaloi paprikat ja kääntele ne kastikkeeseen. Anna paprikoiden vetäytyä 3–4 tuntia, ennen kuin tarjoilet ne juustojen lisukkeena.