Tuotteet

Maukkaimmat ranskalaiset juustot

Vihreitä metsiä, vehreitä niittyjä, idyllisiä kukkuloita, karuja kallioita ja viileitä luolia. Ranskasta löytyy niitä kaikkia - ja myös melkoisen hämmästyttäviä juustoja.

Président Le Bleu

Uusi sinihomejuusto Etelä-Ranskasta. Juuston maku on tasapainoinen, ja se suorastaan sulaa suussa.

Katso lisätietoa -

Président Rondelé vuohenjuusto

Hieno ja mieto, 100 % vuohenmaidosta valmistettu juusto

Katso lisätietoa -

Président valkosipuli- ja yrttirondelé

Lounais-Ranskan Garonnen valkosipuli on paras laatuaan. Sen maistaa myös tässä tuorejuustossa, johon on lisäksi lisätty yrttejä.

Katso lisätietoa -

Abondance de Savoie AOP

Abondance AOP on yksi herkullisimmista alppijuustoista. Nimi Abondance tarkoittaa runsautta. Juusto onkin nimensä mukaisesti suuri ja runsas makuelämys.

Katso lisätietoa -

Pochat & Fils Tommette de Savoie

Pieni versio tunnetusta Tomme de Savoie -juustosta. Pastöroimattomasta maidosta valmistettu juusto on tehty Savoien vuoristoalueella.

Katso lisätietoa -

Roquefort Société AOP

Klassikko, joka on valmistettu pastöroimattomasta lampaanmaidosta ja kypsytetty vuoristoluolissa aidolla roquefort-menetelmällä. Hienostunut ja suolainen makuelämys.

Katso lisätietoa -

Président Crème Brûlée

Président Crème Brûlée on klassinen ranskalainen jälkiruokaherkku. Sen valmistus on nyt niin helppoa ja herkullista, että et voi epäonnistua! Yhdestä pakkauksesta saat 7-8 annosta.

Katso lisätietoa -

Président La Motte Merisuola

Normandialaisen La Motte -voin erityispiirre ovat isot suolakiteet, jotka rapisevat miellyttävästi suussa.

Katso lisätietoa -