Tuotteet

Kova juusto

Hienoja keltaisia juustoja Alpeilta ja niiden lähistöltä. Kypsytys lisää juustojen makua. Tunnetuin keltainen juusto on Emmental, mutta kokeile myös muita.

Abondance de Savoie AOP

Abondance AOP on yksi herkullisimmista alppijuustoista. Nimi Abondance tarkoittaa runsautta. Juusto onkin nimensä mukaisesti suuri ja runsas makuelämys.

Katso lisätietoa -

Pochat & Fils Tommette de Savoie

Pieni versio tunnetusta Tomme de Savoie -juustosta. Pastöroimattomasta maidosta valmistettu juusto on tehty Savoien vuoristoalueella.

Katso lisätietoa -

Beaumont de Savoie AOP

Tämä Haute-Savoien alppimaisemista tuleva ternimaitojuusto on maultaan täyteläinen ja ihastuttavan hedelmäinen.

Katso lisätietoa -

Président Madrigal

Président Madrigal on sukua sekä emmentalille että goudalle. Juustoa tuotetaan Loiren alueella, ja se on saanut nimensä 1300-luvulta peräisin olevalta, italialaiselta taidemusiikin tyylilajilta. Madrigal-juustossa on suuria, hienoja reikiä ja upean keltainen pinta.

Katso lisätietoa -

Président Comté

Ihastuttava juusto Alpeilta. Valmistettu pastöroimattomasta lehmänmaidosta. Maito saadaan lehmistä, jotka ovat syöneet vain ruohoa ja heinää. Suuri ja pyöreä maku.

Katso lisätietoa -

Président Emmental

Emmental on erityisen tunnettu kauniista reistään. Juustoa kypsytetään kaksi kuukautta, ja sen maku on pähkinäinen ja hienostuneen makea.

Katso lisätietoa -