Tuotteet
Sinihomejuusto
Ranskassa riittää kauniita ja herkullisia sinihomejuustoja. Esimerkkeinä mainittakoon Lounais-Ranskan Aveyronista löytyvä lampaanmaitojuusto Roquefort ja Auvergnen alueelta lehmänmaidosta valmistetut Bleu d'Auvergne ja Fourme d'Ambert.

Président Le Bleu
Uusi sinihomejuusto Etelä-Ranskasta. Juuston maku on tasapainoinen, ja se suorastaan sulaa suussa.

Roquefort Société AOP
Klassikko, joka on valmistettu pastöroimattomasta lampaanmaidosta ja kypsytetty vuoristoluolissa aidolla roquefort-menetelmällä. Hienostunut ja suolainen makuelämys.

Président Bleu d’Auvergne AOP
Sinihomejuusto Auvergen kauniilta, tuliperäiseltä alueelta. Pikantti tuoksu ja selkeä maku, jossa vivahde yrttistä mausteisuutta.

Roquefort Société AOP 100g
Lampaanmaidosta tehty, klassinen, pastöroimaton juusto, joka on kypsytetty vuorten luolissa, kuten aito Roquefort kuuluukin. Hienostuneen suolainen makuelämys.