Plat principal
Lämpimät brie-chorizovoileivät

Klassinen ranskalainen valkohomejuusto, joka koostumus on tyypillisen pehmeä, kuori ohut ja maku mieto. Aina valmis tarjottavaksi.
8 leipäviipaletta, esim. vaaleaa hapanleipää
2 rkl dijonsinappia
1 rkl majoneesia
125 g Président Brie -juustoa
16 chorizoviipaletta
rapeaa salaattia ja mausteyrttejä
suolaa ja pippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 tl valkoviinietikkaa
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
Voitele leipäviipaleet majoneesilla ja sinapilla, laita muutama brie- ja chorizoviipale päälle ja paahda uunissa 200 asteessa. Pidä leipiä koko ajan silmällä, jotta ne eivät kuivu. Marinoi salaatti mausteyrteillä, suolalla, pippurilla, öljyllä, etikalla ja salottisipulilla. Lisää salaattia kahden leipäviipaleen väliin ja kiinnitä leivät tarvittaessa hammastikulla.