Salades

Lehtikaalisalaatti granaattiomenalla ja hasselpähkinällä

Intro
Raikkaan rapea salaatti, joka on täydellinen kumppani juustoille.
10 annosta
Ainesosat & valmistus

80 g revittyä lehtikaalia

1 granaattiomena

1 rkl omenaviinietikkaa

25 g hasselpähkinöitä

1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä

merisuolaa ja pippuria

Irrottele lehtikaalin lehdet, pese kaali huolellisesti kylmällä vedellä ja valuta siivilässä.

Hienonna lehtikaali ja siirrä kulhoon. Puolita granaattiomena ja napauta siemenet ulos lusikalla. Sekoita lehtikaalin ja granaattiomenan joukkoon etikka, hienonnetut hasselpähkinät, öljy, suola ja pippuri ja maista, onko maku tasapainossa.  Laita salaatti tarjoiluastiaan ja tarjoile heti.