Plat principal
Mansikkaleipä brie-juuston kera
Intro
Mansikoiden happamuus sopii täydellisesti yhteen kermaisen brien kanssa tässä kauniin kesäisessä leivässä.
6
kpl
Président Brie kiilapala
Klassinen briejuusto ohuella valkohomekerroksella. Juusto leikataan lohkoiksi kolmen kilon brietahkoista, minkä ansiosta juusto on erityisen kermaista.
Katso lisätietoa
-
Ainesosat & valmistus
200 g mansikoita
50 g nuorta pinaattia tai nuoria salaatinlehtiä
6 viipaletta hapanleipää
Voita
Vastajauhettua pippuria
300 g Président brie-juustoa
Huuhtele mansikat ja poista niistä kannat. Viipaloi. Huuhtele pinaatti ja linkoa kuivaksi. Voitele leipä ja laita sitten pinaattia ja mansikoita puolelle leipäviipaleista. Mausta pippurilla ja laita toinen leipäviipale päälle. Leikkaa keskeltä kahtia. Tarjoile brie-juuston kera.
VINKKI: Mansikkaleivän voi valmistaa ruisleivästä hapanleivän sijaan.