Apéritif & Entrée
Munakohokas
4 pientä parsakaalin kukintoa
öljyä
20–30 g korppujauhoja
4 palaa emmental-juustoa, noin 4 x 10 g
6 kirsikkatomaattia
4 kananmunaa
4 rkl kermaa
ripaus chilijauhetta
Lisukkeet
8 viipaletta paistettua pekonia tai 8 paistettua nakkia
hienonnettua purjoa
salaattia
Keitä parsakaali kypsäksi niin, että se jää vähän napakaksi. Voitele neljä pientä vuokaa öljyllä. Lisää jokaiseen vuokaan ruokalusikallinen korppujauhoja ja jauhota ne kauttaaltaan. Ravista ylimääräiset korppujauhot pois. Lisää vuokiin 1 parsakaalin kukinto, 1 juustokuutio ja 3 puolitettua kirsikkatomaattia. Vatkaa munat ja kerma ja mausta chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Kaada munaseos vuokiin. Paista kohokkaita uunissa 185 asteessa 25–35 minuuttia, kunnes ne ovat asettuneet. Tarjoile heti pekonin, purjon ja salaatin kanssa.