Plat principal

Perunapizza

Intro
Ohuttakin ohuemmista perunaviipaleista ja tuoreesta vuohenjuustosta syntyy ainutlaatuinen pizza, jota aivan pakko päästä maistamaan.
n. 6 henkilölle
Président Petits Chèvres Doux

Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

400 g keskisuuria perunoita

paperinohuiksi siivuiksi leikattuina

1 dl oliiviöljyä

150 g Président Petits chèvres doux -juustoa

2 rosmariinin oksaa

n. 400 g pizzataikinaa – tarvittaessa

valmiina ostettua

50 g salaatin lehtiä, mielellään rucolaa

suolaa ja pippuria

vähän oliiviöljyä

leivinpaperi

Kuumenna uuni 275 asteeseen.

Aseta pizzakivi uuniin lämpiämään, jos sinulla on sellainen. Sekoita varovasti ohueksi leikatut perunanviipaleet, öljy, murennettu vuohenjuusto, rosmariini, suola ja pippuri.

Voitele pohja halutessasi öljyllä. Levitä perunatäyte taikinan päälle ja aseta pizza uuniin.

Paista n. 10 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja perunat ovat pehmeitä. Ripottele päälle rucolasalaattia.