Plat principal
Perunapizza
Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.
400 g keskisuuria perunoita
paperinohuiksi siivuiksi leikattuina
1 dl oliiviöljyä
150 g Président Petits chèvres doux -juustoa
2 rosmariinin oksaa
n. 400 g pizzataikinaa – tarvittaessa
valmiina ostettua
50 g salaatin lehtiä, mielellään rucolaa
suolaa ja pippuria
vähän oliiviöljyä
leivinpaperi
Kuumenna uuni 275 asteeseen.
Aseta pizzakivi uuniin lämpiämään, jos sinulla on sellainen. Sekoita varovasti ohueksi leikatut perunanviipaleet, öljy, murennettu vuohenjuusto, rosmariini, suola ja pippuri.
Voitele pohja halutessasi öljyllä. Levitä perunatäyte taikinan päälle ja aseta pizza uuniin.
Paista n. 10 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja perunat ovat pehmeitä. Ripottele päälle rucolasalaattia.