Salades
Perunasalaatti
Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.
2 punaista paprikaa
500 g keitettyjä perunoita siivuina
n. 3 rkl vaaleaa etikkaa, valkoviini tai omena
1 dl oliiviöljyä
175 g Président Petits chèvres doux
-juustoa
1 nippu kevätsipulia hienoksi leikattuna
suolaa ja pippuria
vähän oliiviöljyä
1 pakastinpussi
Paprikat voidellaan pienellä määrällä öljyä ja grillataan mustiksi erittäin kuumassa uunissa leivinpaperin päällä tai grillissä. Tämän jälkeen paprikat laitetaan niiden vielä ollessa lämpimiä 10 minuutiksi pakastinpussiin. Poista sen jälkeen paprikoista kuori, leikkaa ne kahtia ja irrota siemenet. Leikkaa paprikat suikaleiksi.
Kääntele perunan siivuja ensin etikassa, öljyssä, suolassa ja pippurissa. Yhdistä lopuksi kaikki ainekset.