Apéritif & Entrée
Pienet tomaatti- ja vuohenjuustopiiraat
Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.
12 muffinin muffinivuoka
Oliiviöljyä
1 rulla valmista lehtitaikinaa
300 g tomaatteja, esim. luumutomaatteja
200 g Petits Chèvres Doux-juustoa
2 tuoretta rosmariininoksaa
Suolaa ja pippuria
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele muffinivuoka öljyllä.
Levitä lehtitaikina litteäksi ja ota siitä lasilla 12 pyörylää, halkaisijaltaan n. 8 cm. Jakele taikina vuokaan.
Leikkaa tomaatit neljään osaan. Leikkaa vuohenjuusto pieniin osiin ja hienonna rosmariini. Jakele puolet juustosta piiraiden pohjalle. Lisää tomaatit ja rosmariini ja ripottele päälle loput juustosta. Liruta jokaiseen piiraaseen hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista piiraita uunissa 35-40 min. kunnes ne ovat kullankeltaisia ja taikina on rapeaa.