Plat principal
Tomaattipizza
Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.
75 g tuoretta Président Petits chèvres doux -juustoa
1–2 rkl kuohukermaa
n. 200 g pizzataikinaa – tarvittaessa valmiina ostettua
1–2 pihvitomaattia siivuina
4 tuoreen basilikan oksaa
suolaa ja pippuria
vähän oliiviöljyä
Kuumenna uuni 275 asteeseen. Aseta pizzakivi sisään, jos sinulla on sellainen. Kuumenna juustoa pienen kermamäärän kanssa, kunnes se on pehmeää. Kauli pizzataikina pienen jauhomäärän avulla yhdeksi tai kahdeksi pohjaksi. Voitele pohja öljyllä. Levitä pehmeä juustomassa ja tomaattisiivut taikinan päälle ja laita pizza uuniin. Paista n. 10 minuuttia, kunnes pohja on rapea. Ripottele päälle basilikan lehtiä ja mausta suolalla ja pippurilla.