Salades
Lehtikaalisalaatti granaattiomenalla ja hasselpähkinällä
Intro
Raikkaan rapea salaatti, joka on täydellinen kumppani juustoille.
10
annosta
Ainesosat & valmistus
80 g revittyä lehtikaalia
1 granaattiomena
1 rkl omenaviinietikkaa
25 g hasselpähkinöitä
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
merisuolaa ja pippuria
Irrottele lehtikaalin lehdet, pese kaali huolellisesti kylmällä vedellä ja valuta siivilässä.
Hienonna lehtikaali ja siirrä kulhoon. Puolita granaattiomena ja napauta siemenet ulos lusikalla. Sekoita lehtikaalin ja granaattiomenan joukkoon etikka, hienonnetut hasselpähkinät, öljy, suola ja pippuri ja maista, onko maku tasapainossa. Laita salaatti tarjoiluastiaan ja tarjoile heti.