Plat principal
Omeletti
Vuohenmaidosta valmistettu camembert-tyyppinen juusto, jossa on raikas ja mieto maku. Juuston kypsyessä sen maku saa lisää luonnetta ja kermaisuutta.
4 munaa kulhossa vispattuina
4 rkl maitoa
Suolaa ja pippuria
2–3 rkl voita
50 g puhdistettua pinaattia
1 veitsenkärjellinen currya
75 g Palets de chèvre 120g -juustoa
Vispaa munat, maito ja mausteet suolan ja pippurin kanssa. Kuumenna suurella teflonpannulla kaksi ruokalusikallista voita ja ruskista pinaattia kevyesti ja mausta currylla. Lisää munamassa, sekoita sitä silloin tällöin, kunnes se on kovettunut ja sen pohja on kiinteä.
Lisää murennettu vuohenjuusto ja taivuta omeletti kaksinkerroin niin, että se täyttää puolet pannusta. Lisää jäljellä oleva voi ja paista omelettia kunnes se on kullankeltainen ja kiinteä.
Käännä omeletti ylösalaisin suurelle lautaselle. Tarjoile ruisleivän kera tai päällystä halutessasi paahdetuilla sienillä tai hienonnetulla salottisipulilla.