Plat principal

Omeletti

Intro
Suussasulavan ihana omeletti, joka sopii yhtä hyvin niin brunssille, lounaalle kuin kevyeksi iltapalaksikin. Vuohenjuusto tekee ihmeitä sekä munakkaan maulle että koostumukselle.
2 hengelle
Président Palet de Chèvre

Vuohenmaidosta valmistettu camembert-tyyppinen juusto, jossa on raikas ja mieto maku. Juuston kypsyessä sen maku saa lisää luonnetta ja kermaisuutta.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

4 munaa kulhossa vispattuina

4 rkl maitoa

Suolaa ja pippuria

2–3 rkl voita

50 g puhdistettua pinaattia

1 veitsenkärjellinen currya

75 g Palets de chèvre 120g -juustoa

Vispaa munat, maito ja mausteet suolan ja pippurin kanssa. Kuumenna suurella teflonpannulla kaksi ruokalusikallista voita ja ruskista pinaattia kevyesti ja mausta currylla. Lisää munamassa, sekoita sitä silloin tällöin, kunnes se on kovettunut ja sen pohja on kiinteä.

Lisää murennettu vuohenjuusto ja taivuta omeletti kaksinkerroin niin, että se täyttää puolet pannusta. Lisää jäljellä oleva voi ja paista omelettia kunnes se on kullankeltainen ja kiinteä.

Käännä omeletti ylösalaisin suurelle lautaselle. Tarjoile ruisleivän kera tai päällystä halutessasi paahdetuilla sienillä tai hienonnetulla salottisipulilla.