Apéritif & Entrée

Pienet sipuli-vuohenjuustoleivät

Intro
Sipulin makeus ja vuohenjuuston raikkaus sopivat maukkaasti yhteen - jopa suurissa pitsoissa.
6 leipää
Président Petits Chèvres Doux

Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

Osta valmis pizzataikina tai käytä seuraavaa reseptiä:

2 1/2 dl vettä

20 g hiivaa

2 tl suolaa

200 g durumjauhoja

n. 150 g vehnäjauhoja

Oliiviöljyä voiteluun

Töyte

4 sipulia

1 rkl voita

1 valkosipulinkynsi

1 rkl sokeria

4 tuore timjaminoksa

Oliiviöljyä voiteluun

200 g Petits Chèvres Doux-juustoa (tuore vuohenjuusto)

Suolaa ja pippuria

Kaada vesi kulhoon ja liuota siinä hiiva. Lisää suola ja vaivaa ensin durumjauhot ja sitten vehnäjauhot taikinaan. Vaivaa, kunnes taikina on sileä ja notkea.

Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sulata kattilassa voi ja paista sipulit sekä puristettu valkosipuli ruskistamatta niitä. Ripottele päälle sokeri ja anna sipulin kiehua ja pehmetä parin minuutin ajan. Lisää hienonnettu tuore timjami ja ota sipulit lämmöltä.

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Aseta taikina jauhoiselle alustalle. Jaa se 12 osaan ja kauli kukin taikinaosa mahdollisimman ohueksi.

Voitele taikina öljyllä ja laita päälle sipulia ja vuohenjuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi, n. 12 min.