Apéritif & Entrée

Pienet tomaatti- ja vuohenjuustopiiraat

Intro
Pienet, hienot minipiirakat lehtitaikinasta, tuoreista tomaateista ja vuohenjuustosta.
12 kpl
Président Petits Chèvres Doux

Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

12 muffinin muffinivuoka

Oliiviöljyä

1 rulla valmista lehtitaikinaa

300 g tomaatteja, esim. luumutomaatteja

200 g Petits Chèvres Doux-juustoa

2 tuoretta rosmariininoksaa

Suolaa ja pippuria

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele muffinivuoka öljyllä.

Levitä lehtitaikina litteäksi ja ota siitä lasilla 12 pyörylää, halkaisijaltaan n. 8 cm. Jakele taikina vuokaan.

Leikkaa tomaatit neljään osaan. Leikkaa vuohenjuusto pieniin osiin ja hienonna rosmariini. Jakele puolet juustosta piiraiden pohjalle. Lisää tomaatit ja rosmariini ja ripottele päälle loput juustosta. Liruta jokaiseen piiraaseen hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Paista piiraita uunissa 35-40 min. kunnes ne ovat kullankeltaisia ja taikina on rapeaa.