L’accompagnement
Fenkolinsiemenillä ja pastiksella maustettu appelsiinimarmeladi
Intro
Tämä marmeladi sopii juustovoileipien päälle tai juustolautasen kanssa nautittavaksi. Päätä itse!
1-2
purkkia
Ainesosat & valmistus
Kuori kahdesta appelsiinista kuoret kuorimaveitsellä niin, että mukaan ei tule kuoren valkoista osaa. Suikaloi kuoret ja keitä niitä vedessä 15–20 minuuttia. Kuori loput kahdeksan appelsiinia kokonaan. Paloittele appelsiinilihat pieniksi kuutioiksi ja lisää ne kattilaan kuorisuikaleiden lisäksi yhdessä fenkolinsiementen kanssa. Lisää sitruunan mehu ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 minuuttia. Lisää sen jälkeen sokeri ja anna kiehua 30 minuuttia tiiviiksi kompotiksi.
Mausta pastiksella ja kaada kompotti hillopurkkiin.