Plat principal
Lämpimät brie-chorizovoileivät
Klassinen briejuusto ohuella valkohomekerroksella. Juusto leikataan lohkoiksi kolmen kilon brietahkoista, minkä ansiosta juusto on erityisen kermaista.
8 leipäviipaletta, esim. vaaleaa hapanleipää
2 rkl dijonsinappia
1 rkl majoneesia
125 g Président Brie -juustoa
16 chorizoviipaletta
rapeaa salaattia ja mausteyrttejä
suolaa ja pippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 tl valkoviinietikkaa
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
Voitele leipäviipaleet majoneesilla ja sinapilla, laita muutama brie- ja chorizoviipale päälle ja paahda uunissa 200 asteessa. Pidä leipiä koko ajan silmällä, jotta ne eivät kuivu. Marinoi salaatti mausteyrteillä, suolalla, pippurilla, öljyllä, etikalla ja salottisipulilla. Lisää salaattia kahden leipäviipaleen väliin ja kiinnitä leivät tarvittaessa hammastikulla.