L’accompagnement

Paahdetut viikunat salvian, sitruunan ja hunajan kera

Intro
Tarjoile paahdetut viikunat lämpiminä juustopöydässä.
12 kpl
Ainesosat & valmistus

12 tuoretta viikunaa

12 salvianlehteä

1 luomusitruuna

2 rkl akaasiahunajaa

suolaa ja pippuria

Leikkaa viikunoiden päihin ristiviillot ja purista viikunoita hieman auki. Laita viikunat uunivuokaan ja työnnä jokaiseen salvianlehti. Ripottele päälle sitruunan raastettua kuorta. Kaada sitruunan mehu ja hunaja viikunoiden päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 180 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes viikunat ovat hieman painuneet kasaan ja saaneet makua salviasta ja sitruunasta. Ota viikunat uunista ja tarjoile ne lämpiminä juuston kanssa.