Plat principal
Ruissandwichit brie-juustosta, marinoidusta punasipulista, omenasta ja selleristä
Klassinen briejuusto ohuella valkohomekerroksella. Juusto leikataan lohkoiksi kolmen kilon brietahkoista, minkä ansiosta juusto on erityisen kermaista.
1 punasipuli
3 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl akaasiahunajaa
suolaa ja pippuria
1 pikkusalaatti
1 omena
2 lehtisellerin vartta
8 viipaletta ruisleipää
200 g Président Brie -juustoa
Kuori ja halkaise punasipuli, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja laita viipaleet kulhoon.
Sekoita etikka ja hunaja ja mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Lisää punasipuli, sekoita hyvin ja anna marinoitua 15–20 minuuttia.
Irrota salaatinlehdet ja pese huolellisesti. Poista omenan kota ja viipaloi omena ohuiksi siivuiksi. Pese ja suikaloi selleri. Sekoita kulhossa.
Paahda leipäviipaleet rapeiksi.
Aseta leipäviipale lautaselle ja laita päälle muutama brie-viipale, salaatti-selleri-omenasekoitus ja lopuksi marinoituja punasipuliviipaleita. Valuta päälle kastikkeeksi hieman punasipulien marinadia ja paina lopuksi toinen leipäviipale päälle.