Apéritif & Entrée

Vuohenjuustolla täytetyt filorullat

Intro
Filotaikinasta tehdyt, kevyet ja rapeat rullat vuohenjuusto- ja pinaattitäytteellä.
12 kpl
Président Petits Chèvres Doux

Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

450 g pakastettua kokonaista pinaattia

2 valkosipulinkynttä

100 g Petit Chèvres Doux-juustoa

Suolaa ja pippuria

120 g filo-taikinaa

Oliiviöljyä voiteluun

1 dl viinirypäleöljyä paistamiseen

Laita pinaatti kattilaan ja anna sulaa. Purista pinaatista vesi. Lisää puristettu valkosipuli ja sekoita vuohenjuusto pinaattiin niin, että juusto sulaa jonkin verran. Mausta suolalla ja pippurilla.

Aseta filo-taikina kaksin kerroin ja leikkaa n. 15 x 15 cm kappaleiksi. Laita kostea keittiöpyyhe odottavalle osalle taikinaa. Laita jokaiselle taikinalevylle pieni rkl täytettä. Voitele reunat oliiviöljyllä. Käännä reunojen sivut n. 1 cm sisäänpäin ja kääri taikina mahdollisimman tiukoiksi rulliksi.

Lämmitä öljyä kattilassa ja paista filorullia molemmin puolin kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Aseta rullat leivinpaperipalalle tippumaan.