Apéritif & Entrée
Vuohenjuustolla täytetyt filorullat
Tuoretta vuohenjuustoa valmiiksi viipaloituna ja kätevässä pakkauksessa, jossa kaksi erillistä lokeroa. Kermainen ja mieto maku, joten juusto sopii monenlaisiin ruokiin.
450 g pakastettua kokonaista pinaattia
2 valkosipulinkynttä
100 g Petit Chèvres Doux-juustoa
Suolaa ja pippuria
120 g filo-taikinaa
Oliiviöljyä voiteluun
1 dl viinirypäleöljyä paistamiseen
Laita pinaatti kattilaan ja anna sulaa. Purista pinaatista vesi. Lisää puristettu valkosipuli ja sekoita vuohenjuusto pinaattiin niin, että juusto sulaa jonkin verran. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta filo-taikina kaksin kerroin ja leikkaa n. 15 x 15 cm kappaleiksi. Laita kostea keittiöpyyhe odottavalle osalle taikinaa. Laita jokaiselle taikinalevylle pieni rkl täytettä. Voitele reunat oliiviöljyllä. Käännä reunojen sivut n. 1 cm sisäänpäin ja kääri taikina mahdollisimman tiukoiksi rulliksi.
Lämmitä öljyä kattilassa ja paista filorullia molemmin puolin kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Aseta rullat leivinpaperipalalle tippumaan.