L’accompagnement

Oliivileipätikut

Intro
Hienostuneet leipätikut maistuvat juustolle ja oliiville. Sopivat tarjoiltavaksi juustotarjottimella tai vaikkapa keiton kanssa.
20 kpl
Président Comté

Ihastuttava juusto Alpeilta. Valmistettu pastöroimattomasta lehmänmaidosta. Maito saadaan lehmistä, jotka ovat syöneet vain ruohoa ja heinää. Suuri ja pyöreä maku.

Katso lisätietoa -
Ainesosat & valmistus

3 dl vettä

25 g hiivaa

1 rkl suolaa

50 g vastaraastettua comté-juustoa

250 g durumjauhoja

150 g hienoja spelttijauhoja

50 g mustia kivettömiä oliiveja

Kaada vesi kulhoon ja liuota siinä hiiva. Lisää suola, comté ja durumjauhot. Lisää taikinaan spelttijauhot ja vaivaa perusteellisesti. Laita taikina peitettynä kohoamaan lämpimään paikkaan, n. 1 tunniksi.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Laita taikina jauhoiselle alustalle ja vaivaa hienonnetut oliivit taikinaan. Jaa taikina 20 kappaleeksi ja rullaa ohuiksi makkaroiksi. Kierrä taikinapaloja hieman ja laita tikut leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paista rapeiksi ja kullankeltaisiksi, 8-10 min.